راهنمای جامع و قدم به قدم بازی The Evil Within 2

  • نویسنده : مصطفی
  • انتشار: ۰۹ آبان ۹۶
  • بازدید: 1,193 بار

The Evil Within 2

هفته گذشته شاهد عرضه بازی The Evil Within 2 بودیم که طعم یک عنوان وحشت-بقاء ناب را برای پلیرها به ارمغان می آورد. همانطور که می دانید، برای تجربه این نسخه جدید نیازی به فهمیدن داستان نسخه اول ندارید، اما افرادی که برای اولین بار The Evil Within 2 را انجام می دهند، مطمئنا نیاز به یک راهنمای جامع دارند. حتی برای پلیرها کشته کار سبک وحشت-بقاء نیز در بعضی موارد ممکن است نیاز به یک راهنما داشته باشند، وب سایت بیاتوگیم در این پست اختصاصی، یک راهنمای ویژه و جامع از بخش های مختلف این بازی را تهیه کرده که امید است مورد استفاده شما کاربران گرامی قرار گیرد.

راهنمای جامع ویدئویی حل معماهای بازی Hellblade: Senuas Sacrifice

  • نویسنده : مصطفی
  • انتشار: ۳۱ مرداد ۹۶
  • بازدید: 223 بار و ۲ دیدگاه

Hellblade: Senuas Sacrifice Puzzle Solutions & Symbol Locations Walkthrough

Hellblade_senuas sacrifice

بازی Hellblade: Senuas Sacrifice اثری اکشن-ماجراجویی از استودیوی کارکشته Ninja Theory می باشد که پس از چند تاخیر بالاخره در 8 آگوست برای PC و PS4 منتشر گردید. البته سبک این بازی بیشتر در میان عناوینی قرار می گیرد که دارای داستان های تعاملی هستند، شخصیت اصلی داستان زن جنگجویی به نام Senua نام دارد که دچار نوعی بیماری ذهنی روانی بوده و آنچه شما در طول مراحل بازی می بینید، ترکیبی از تصورات و توهمات او با آنچه در واقعیت اتفاق می افتد، می باشد. Hellblade: Senuas Sacrifice داستانی کوبنده را روایت می کند و همچنین دارای گرافیکی چشم نواز و صداپردازی فوق العاده ای است که در طول 8 ساعت گیم پلی خود، پلیرها را مجذوب خود می سازد. در این پست به نوعی راهنمای ویدئویی قدم به قدم بازی را قرار داده ایم که مطمئنا به آن نیاز پیدا خواهید کرد. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

راهنمای جامع ویدئویی مراحل بازی DOOM

  • نویسنده : مصطفی
  • انتشار: ۳۰ شهریور ۹۵
  • بازدید: 5,372 بار

Doom 2016 All Collectible Locations Guide – Secrets, Collectibles, Data Logs, Upgrades, Runes

Doom-2016-poster

همانطور که اطلاع داريد، عنوان مشهور و محبوب DOOM سومين بازي اي محسوب مي شود که توسط گروه CPY کرک شده است. مطمئنا برخي از شما کاربران تا به حال بازي را به اتمام رسانده و شايد برخي ديگر نيز هنوز فرصت تجربه آن را نيافته اند. با عرضه نسخه کرک شده بازي حال وقت خوبي است به انجام اين بازي بپردازيد. سري بازي هاي DOOM را پدر سبک شوتر اول شخص يا پيشروي آن مي دانند که توسط استوديوي با استعداد id Software ساخته شده و کمپاني ناشر آن Bethesda مي باشد. بر خلاف بازي هاي چند شماره اي که معمولا نسخه جديد آنها با چند سال تاخير عرضه مي شود و با نوعي شکست روبرو مي شوند، اين عنوان توانست بسيار عالي و فراتر از انتظارات ظاهر شود. اگر اين بازي را انجام داده باشيد، مي دانيد که هر مرحله آن رمز و رازهاي زيادي دارد و پيدا کردن آنها کمي دشوار است. ما نيز در اين پست تعدادي ويدئو قرار داده ايم که مربوط به اين secret ها بوده و مکان تمامي آنها را به صورت تصويري به شما نشان مي دهد. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشيد.

اختصاصی بیا تو گیم | راهنمای جامع شکست دادن باس های بازی Dark Souls 3

  • نویسنده : مصطفی
  • انتشار: ۰۹ مرداد ۹۵
  • بازدید: 1,813 بار

Dark Souls 3 : How To Defeat Every Boss In The Game, Weakness, Health And More

Dark Souls 3 How To Defeat Every Boss

همان طور که می دانید، سری بازی های “Souls” به خاطر روبرو کردن پلیرها با باس فایت ها و غول هایی که اغلب کشتن آنها کاری بس دشوار است، معروف اند که این موضوع در مورد عنوان Dark Souls 3 نیز صدق می نماید. برخی از بازیکنان نیز گفته اند Dark Souls 3 سخت ترین نسخه در سری “ارواح ظلمانی” محسوب شده که در برخی موارد کشتن غول های بازی به قدری دشوار بوده که آنها را از انجام ادامه بازی بازداشته است. اما لازم نیست شما در مورد این موضوع نگران باشید، زیرا ما یک راهنمای جامع متنی و ویدئویی که به شما در سرنگون کردن غول های بازی کمک شایانی می کنند را آماده کرده ایم. در این پست هر اطلاعات و جزئیاتی که باید درباره باس های بازی بدانید را گرد آوری کرده ایم که از جمله این موارد می توان نقاط ضعف، روش های حمله کردن، راه های آسان برای کشتنن باس ها و … را نام برد که هر کدام شامل یک ویدئو می باشند. پس در ادامه مطلب با بیا تو گیم همراه باشید.

6 نکته ی طلایی در بازی Fallout 4

  • نویسنده : نیما
  • انتشار: ۰۵ دی ۹۴
  • بازدید: 1,975 بار و ۲ دیدگاه

Fallout 4

Fallout 4

مدتی از عرضه بازی پرطرفدار Fallout 4 می گذرد و تا به حال راهنماها و راه و روش هایی برای کمک به پلیرها و انجام بهینه بازی در سایت ها و منابع گوناگون ارائه شده است. ولی ما در این پست قصد داریم تعدادی نکته کلیدی و ساده درباره این عنوان پیش روی شما قرار دهیم که با اتکا به آن ها می توانید به موفقیت های چشم گیری در بازی دست پیدا کنید. Fallout 4 پنجمین نسخه در سری آخرالزمانی “فالوت” محسوب می شود و داستان آن در شهر بوستون رخ می دهد، این بار داستان بازی، پیش از حمله اتمی آغاز می شود. در ادامه ی مطلب این پست شش نکته ی کلیدی که در بازی کمک حالتان خواهد بود را ذکر خواهیم کرد.

ارورها و رفع مشکلات بازی GTA V

  • نویسنده : مصطفی
  • انتشار: ۰۳ اردیبهشت ۹۴
  • بازدید: 86,268 بار و ۲,۲۶۱ دیدگاه

رفع مشکلات رایج بازی GTA V

آموزش تصویری برای رفع مشکل  Social Club و سیو نکردن بازی به پست اضافه شد

Gta_5_guide_beginners_campaign

در این پست قصد داریم به مشکلات رایج بازی “GTA V” و نحوه حل کردن آن ها بپردازیم. این بازی پس از مدت ها به سختی توسط گروه 3DM کرک شد و بسیاری از افراد در حین اجرای بازی با مشکلاتی روبرو بوده اند. این عنوان در استیم پرفروش ترین بازی پس از Dota 2 شد، به طوری که در روز اول حدود یک میلیون نسخه فروخت که رقمی بسیار شگفت انگیز است. داستان این نسخه دنباله رو سه جنایتکار به نام های Michael , Trevor و Franklin است که در تلاش برای انجام دزدی و خلافکاری در یکی از شهرهای لس آنجلس به نام Los Santos هستند. برای دیدن مشکلات رایج بازی و نحوه حل آن ها در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

آموزش شبکه بازی کردن بازی Call of Duty: MW3

  • نویسنده : مصطفی
  • انتشار: ۲۴ مرداد ۹۳
  • بازدید: 36,819 بار و ۳۰۰ دیدگاه

Call of Duty MW3 lan

امروز قصد داریم نحوه ی شبکه بازی کردن بازی Call of Duty: MW3 را به روش Teknogod و از طریق کابل شبکه (LAN) توضیح دهیم. در مطالب گذشته آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر را به طور کامل توضیح دادیم و حال می توانیم از آن استفاده کنیم. ابتدا آن مطلب را دقیق بخوانید و کارهای گفته شده را به دقت انجام دهید، سپس به ادامه مطلب رجوع کنید. تمامی ماموریت های جدید قسمت “Special Ops” بازی به همراه مد جدیدی به نام “Survival Chaos” را نیز قرار داده ایم.

آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر از طریق کابل LAN برای اجرای بازی

  • نویسنده : مصطفی
  • انتشار: ۱۰ مرداد ۹۳
  • بازدید: 22,666 بار و ۴۳ دیدگاه

ComputerNetwork

در این مطلب قصد داریم طریقه شبکه کردن دو کامپیوتر را توضیح دهیم. این آموزش، قابل استفاده برای بازی هایی می باشد که قابلیت شبکه (LAN) بازی کردن را داشته باشند. اگر مطالب گفته شده در این پست را با دقت خوانده و طبق آن عمل کنید، هیچ مشکلی در شبکه کردن دو کامپیوتر نخواهید داشت. برای دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

آموزش قرار دادن یک بازی در فایروال ویندوز (جهت جلوگیری از باطل شدن کرک و سریال بازیها)

  • نویسنده : نیما
  • انتشار: ۳۱ فروردین ۹۳
  • بازدید: 6,745 بار و ۲۳ دیدگاه

آموزش قرار دادن یک بازی در فایروال ویندوز

firewall

بسیاری از بازیهای کرکی که در سایت های بازی  ارائه شده است، به همراه سریال تقلبی و یا Crack می باشد.برخی از این بازیها بعد از نصب و کرک شدن، برای اطمینان از قانونی بودن سریال یا کرک، به سایت خودشان وصل می شوند تا قانونی بودن سریال  را چک کنند. این بازی ها به محض چک کردن سریال، غیر فعال (Expire) می شوند و کاربر امکان ادامه ی بازی را نخواهد داشت. (به دلیل غیر قانونی بودن سریال بازی). برای حل این مشکل، شما می توانید با قرار دادن نام بازی در فایروال ویندوز، مانع از وصل شدن نرم افزار به اینترنت شوید. برای دیدن آموزش به ادامه ی مطلب مراجعه نمایید.

معرفی ترینرهای مختلف و نحوه استفاده از آن ها

  • نویسنده : مصطفی
  • انتشار: ۰۲ اسفند ۹۱
  • بازدید: 6,296 بار و ۶ دیدگاه

Trainers

در این پست می خواهیم به معرفی گروه های مختلف منتشر کننده ترینر و نحوه استفاده از آن را بیاموزیم. گرچه می دانیم همگی شما با طرز کار آن ها آشنا هستید، ولی خواندن این مطالب خالی از لطف نخواهد بود. همان طور که می دانید، در گذشته ترینر وجود نداشت و مردم برای استفاده از کد تقلب بازی ها، مجبور بودند با نوشتن رمزها و حروف خاصی که هر کدام عملکرد متفاوتی در بازی داشت، وقت زیادی صرف کنند. ولی با گذشت زمان گروه های برنامه نویسی نظیر “LinGon”، “FLiNG و… تصمیم به انتشار برنامه هایی زدند که همین کار کد نوشتن با دست را تنها با فشردن کلیدهایی روی کیبورد، انجام دهند و همان نتیجه را نیز داشته باشند. از این ایده استقبال های زیادی در سراسر جهان شد و حال نیز کلمه ی “ترینر” به خوبی در بین گیمرها جا افتاده است. برای خواندن ادامه متن در ادامه مطلب با ما همراه باشید.